korpen umeå

Lundarundan utmaningen

Antar du utmaningen – att ta dig 100 gånger runt Umeås vackraste älvstråk i sommar? När du har promenerat eller sprungit Lundarundan 100 gånger så har du klarat Lundarundan ! Utmaningen pågår from 1 juni tom 30 september. För de som gillar att tävla är det möjligt att mäta sig med andra på topplistan.

Utmaningen syftar till att gå eller springa Lundarundan 100 gånger, se bild. Vill du vara med och tävla och synas på topplistan, ska du ta samma rutt som kartan visar och se till att du tar dig hela vändor runt. Vart du börjar/slutar varje gång spelar ingen roll, så länge som det är på samma plats vid samma tillfälle!

Denna utmaning är till för alla. När du kommer från Tegssidan och tar dig över gamla träbron, struntar du i trappen närmast bron och tar dig i stället lite längre upp efter Brogatan till närmaste grusväg in till Broparken. Fortsätt sedan efter den snett ned till Strandpromenaden. Se bild. Bansträckningen för hela utmaningen är därmed 4 km och på någorlunda plant underlag.

Karta som beskriver rutten för Lundarundan

ANMÄLAN

 • Enskild anmälan:

  150 kr/person

  Anmälan och registrering på hemsidan. Betalning via Payson vid registrering.

 • Gruppanmälan:

  175 kr/person (minst 5 personer)

  Anmälan via formuläret för gruppanmälan och registrering med aktiveringskod på hemsidan.

Privatpersoner

Total summa för hela gruppen betalas via swish till nummer 123-467 71 42. Endast swishbetalning av totalsumman för hela gruppen accepteras.
Ange telefonnummer för gruppledaren vid anmälan så att betalningen kan verifieras.

Företag

Företag kan betala mot faktura (fakturaavgift på 50 kr för e-post och 75 kr för post). Ange företagets namn, organisationsnummer och e-post vid anmälan.

GRUPP

Det är möjligt att utmana varandra i grupp! Samla kompisgänget eller företaget, klura på ett bra namn* och utse en gruppledare. Gruppen får en egen topplista där det blir enkelt att följa varandras väg upp till Lundarundan.

Gruppledaren anmäler gruppen genom att skicka en gruppanmälan. Gruppen behöver vara minst 5 personer. Gruppledaren får efter anmälan en inloggningskod via e-post som kan aktivera x mängd konton. Varje gruppmedlem registrerar sig med koden på hemsidan och laddar ned Lundarundan 100 appen för att ansluta till gruppen. Koden skickas ut när betalningen verifierats.

*Namn och info om gruppen godkänns innan koderna skickas

Lundarundan medaljer

Lundarundan beräknas till 4 km

 • Lundarundan 20

  8 mil

 • Lundarundan 40

  16 mil

 • Lundarundan 60

  24 mil

 • Lundarundan 80

  32 mil

 • Lundarundan 100

  40 mil

Kontakt

För frågor om Lundarundan och/eller företagsförsäljning lundarundan@korpenumea.se

Org. nummer: 894000–8322

Vanliga frågor